Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Situata me zjarret në Shqipëri, reagon Yuri Kim: Të trishtuar nga shkatërrimi në jug

website_Kim-1-2-750x405

Ashtu si të gjithë të tjerët në 🇦🇱, Ambasada Amerikane është e trishtuar nga shkatërrimi i shkaktuar nga zjarret në jug. Në përgjigje, ekspertët amerikanë të shuarjes së zjarrit mbërritën këtë fundjavë për të mbështetur përpjekjet e Forcave të Armatosura Shqiptare. Përveç kësaj ndihme nga

Pajisjet e dhuruara më parë nga ushtria
@US_EUCOM
– përfshirë “kova Bambi” për helikopterë, kostume zjarrfikëse, sëpata, lopata, pajisje mbrojtëse personale, etj. – po përdoret tani për të mbrojtur jetën, shtëpitë dhe bizneset shqiptare.

Leave a comment