Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Ditë e mezipritur/ Nis nga puna Byroja Kombëtare e Hetimit

BKH-696x393

E mezipritura nga të gjithë shqiptarët që kërkojnë drejtësinë e munguar dhe pastrimn e llymit shtetëror të korrupsioni, Byroja Kombëtare e Hetimit, e pagëzuar dhe si FBI-ja shqiptare, ka nisur zyrtarisht ditën e sotme punën. Kontigjenti i parë i grupit prej njëzetë e tetë hetuesit e BKH  do përfshihet me hetimin e krimit e organizuar dhe korrupsionit në nivele të larta. Nisja e veprimtarisë zyrtare të grupit ka sjellë  nxjerrjen jashtë loje të nëntë oficerevë të policë  gjyqësore që vijonin punën në strukturën e posaçme të ish-krimeve të rënda, derisa të merrnin detyrën hetuesit e BKH-së. /Arberianews.net 

Related Posts

Leave a comment