Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

E dinit këtë sekret? Mënyra se si e bëni grushtin tregon shumë për personalitetin tuaj

-640-0-6112809db94d7

Njerëzit nuk i kushtojnë vëmendje mënyrës se si e bëjnë grushtin e tyre. Në fakt, mënyra se si bëhet grushti ka të bëjë shumë me personalitetin e njerëzve.

Zakonisht varet shumë nga qëllimi që njerëzit kanë kur e bëjnë atë.

Mundohuni ta bëni atë pa menduar për të dhe lexoni shpjegimin më poshtë.

E dinit këtë sekret? Mënyra se si e bëni grushtin tregon

1

Nëse e mbani grushtin në këtë mënyrë, atëherë jeni një person i butë. Ju jeni të dhembshur, të ndjeshëm dhe të vëmendshëm. Kuptimi juaj emocional është një gjë që ju dallon nga të tjerët. Ju keni aftësinë për të marrë parasysh emocionet e të tjerëve dhe veproni në përputhje me rrethanat. Kjo aftësi ju bën të arritshëm si person.

Brenda, ju jeni strategjik, të organizuar dhe drejtuar nga ana krijuese. Ju preferoni një kombinim të mirë të izolimit dhe ekspozimit shoqëror. Kur bëhet fjalë për gjërat që gjurmoni, jeni pak të paduruar. Sidoqoftë, duhet të jeni të kujdesshëm ndaj njerëzve, sepse jo të gjithë, do të përpiqen të përfitojnë nga qëndrimi juaj i drejtë.

E dinit këtë sekret? Mënyra se si e bëni grushtin tregon

2
Nëse i përkisni këtij lloji të personave që mbajnë grushtin në këtë mënyrë, atëherë sharmi, talenti dhe karizma juaj flasin më shumë për ju. Ju jeni gati për të vepruar në një moment dhe në shkallën e ekstroversionit. Ju jeni të ngjashëm me gishtin e madh që shtrihet për të mbuluar katër gishtat e tjerë, instinktivisht, ju nuk i mbani as emocionet tuaja. Ju nuk hezitoni të flisni ashtu siç ndiheni dhe gjithçka që jeni është e hapur.

Brenda, ju jeni ambicioz dhe një person që ka një qëllim të fshehtë në mendjen e tij/saj. Ju i fshihni ëndrrat tuaja nga të tjerët pasi vërtet nuk u besoni të tjerëve. Ju jeni të izoluar për atë që dëshironi në jetë dhe jeni jashtëzakonisht të fokusuar në qasjen tuaj. Njerëzit kanë tendencë t’ju gjykojnë gabim, gjë që shkon kundër jush, por në fakt, është problemi i tyre dhe jo i juaji.

E dinit këtë sekret? Mënyra se si e bëni grushtin tregon

3

Nëse mbani grushtin tuaj si në figurën e tretë, tregon shenja të qarta të introversionit. Gishti i madh është i fshehur pas gishtërinjve të tjerë, gjë që tregon mendimet tuaja të brendshme. Në fakt, ju nuk i ndani mendimet tuaja me të gjithë. Ju pëlqen të jeni vetëm ose vetëm me disa të zgjedhur sepse gjëja që urreni absolutisht është drama, të cilën të tjerët mund ta bëjnë. Ju nuk mund ta përballoni ndikimin nga njerëzit dhe ju tërheqin ata që janë të sinqertë dhe të drejtpërdrejtë.

Brenda, ju mund të jeni në shoqëri me ata njerëz në jetën tuaj me të cilët mund të keni një bisedë të thellë dhe kuptimplote. Do të kaloni një kohë me njerëzit e tjerë, por pas një pike të caktuar, duhet të jeni vetëm. Gjëja që ju acaron është kur njerëzit ndërhyjnë në hapësirë pa lejen tuaj dhe kjo nuk do të jetë mirë për ata që humbin kohën tuaj.

Leave a comment