Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Myslim Murrizi kallëzon në SPAK dy tendera të bashkisë Lushnje

murrizi

Deputeti Myslim Murrizi ka depozituar ditën e sotme një kallëzim penal për dy tendera të bashkisë Lushnje.

Kallëzimin, Murrizi e ka bërë kundër ish-ministrit të Bujqësisë Edmond Panariti, Vojo Bregut ish sekretare i përgjithshëm i kësaj ministrie , anëtarëve të Komisionit të Vlerësimit të Ofertave, Kompanisë fituese  ALBA KONSTRUKSION shpk dhe CURRI shpk Albania si dhe kompanisë fituese Natyral Farming shpk ( NAFA).

Related Posts

Leave a comment