Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 10 Gusht 2021

-640-0-611207455a224

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 10 Gusht 2021

Related Posts

Leave a comment