Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Nuk kanë fund gafat e Joe Biden, presidenti injoron direktivat e agjentit të Shërbimit Sekret për në Shtëpinë e Bardhë

BIDEN

Presidenti Joe Biden u pa duke injoruar komplet direktivat e agjentit të Shërbimit Sekret i cili po përpiqej ta drejtonte për në Shtëpinë e Bardhë.

Gafa e fundit e Biden tregon se si Presidenti u filmua teksa kthehej në Shtëpinë e Bardhë pas një vizite në Delëare.

Agjenti i thotë Biden-it që të kthehet tek trotuari, ndërkohë ai sikur mos ta dëgjonte fare, vazhdon të ndjekë hap pas hapi agjentin duke u futur dhe në bar.

Kjo video i ka lënë të tronditur kritikët e presidentit 78-vjeçar edhe njëherë, duke i shtuar bindjen se nuk është në gjendje të mirë shëndetësore.

Biden, i cili mposhti Trump-in në zgjedhjet presidenciale, është ndër Presidentët më të vjetër të zgjedhur.

Leave a comment