Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Renditja e FIFA-s/ Italia merr vendin e 5-të, bie Shqipëria, Kosova ngjitet 5 vende

-640-0-6115112d112b4

Shqipëria ka humbur 3 pozicione në renditjen e FIFA-s, duke u pozicionuar në vendin e 69-të, nga e 66-a që ishte.

Krejt ndryshe ndodh me Kosovën, e cila është përmirësuar me 5 vende. Aktualisht është 115-ta, vetëm një pozicion nga vendosja më e mirë historike e Dardanëve.

Kreun në FIFA e mban Belgjika, ndërsa në vendin e dytë është Brazili që kaloi Francën.  Italia tashmë ngjitet në vendin e pestë. Humbin pozicione Spanja dhe Portugalia.

Renditja e FIFA-s/ Italia merr vendin e 5-të, bie Shqipëria, Kosova

Related Posts

Leave a comment