Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

3 gratë më të parezistueshme të zodiakut. Kanë çdo burrë në këmbët e tyre!

8D2E6814-B5E5-4885-9132-F8E1471AB2B9

Akrepi

Nëse njihni ndonjë grua Akrep, nuk është çudi të gjeni atë shenjë në këtë listë. Këto gra janë unike, me një sharm që asnjë burrë nuk mund t’i rezistojë dhe një personalitet simpatik.

Mënyra e tyre e të qenit hedh një lloj “magjie”, mbi ata që i afrohen me çdo lëvizje dhe përfundojnë duke u dhënë zemrën, edhe pa dashur. Edhe pse personalitetet e tyre të forta shpesh krijojnë konflikte, ato janë të parezistueshme.

Shigjetari

Shigjetarët janë gra me mënyra vërtet magjepsëse. Të zotëruara nga një forcë mbresëlënëse, e cila rinovohet gjithmonë, këto gra kanë gjithashtu një energji tepër pozitive, gjë që i bën burrat të ndiejnë një admirim të thellë për to.

Ato nuk zbulojnë gjithçka për veten në rastin e parë, duke e mbajtur kështu marrëdhënien gjithmonë interesante, me gjëra të reja për të zbuluar dhe vlerësuar. Ato nuk shfaqen në listë rastësisht, por sepse, në mënyrën e tyre unike arrijnë, pak nga pak, të fitojnë vëmendjen e çdo burri që duan.

Peshqit

Femrat e Peshqve duhet të jenë në këtë listë sepse janë disa nga shoqet që burrat nuk do t’i harrojnë kurrë. Forca e brendshme e Peshqve është e admirueshme dhe ato janë në gjendje të ndryshojnë jetën e burrave për mirë që në takimin e parë.

Ato dinë të tregojnë anën e tyre më të mirë, por nuk fshehin asnjë karakteristikë të tyre, dhe i bëjnë burrat të bien plotësisht në dashuri me secilin nga versionet e tyre, duke e mbajtur marrëdhënien gjithmonë të shëndetshme përmes respektit, ndjeshmërisë dhe konsideratës. Nuk ka asnjë mënyrë që ata të mos bien “në këmbët e tyre”.

Leave a comment