Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 14 Gusht 2021

kembim

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit Paundit Britanik, Euros dhe Frangës Zvicerane.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 14 Gusht 2021

Related Posts

Leave a comment