Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 17 Gusht 2021

-640-0-611b489483c2a

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Paundit Britanik, Euros dhe Frangës Zvicerane.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 17 Gusht 2021

Related Posts

Leave a comment