Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Situata problematike nga zjarret, Mbrojtja Civile jep informacionin e rëndësishëm

Screenshot_15-2 (1)

Mbrojtjes Civile dhe Emergjencave Prefektura Kukës kanë dhënë njoftim në lidhje me situatën e zjarreve në vend.

Njoftohet se situata vijon të jetë problematike në Majën e Rrunës, pavarësish punës për të shuar flakët.

Sot nga bashkia janë angazhuar 10 forca të MZSH-së,  7 punonjës të pyjores dhe Nj.Ad Malzi, 5 nga komuniteti dhe 15 forca të DMR-së Kukës.

Njoftimi i plotë:

Situata e zjarrit të rënë në Maja e Rrunës(Laku i Thive) Nj.Ad Malzi bashkia Kukës vazhdon të jetë problematike me gjithë punën e bërë nga forcat e angazhuara nga bashkia Kukës dhe forcat e DMR-së Kukës.

Sot nga bashkia janë angazhuar 10 forca të MZSH-së,  7 punonjës të pyjores dhe Nj.Ad Malzi, 5 nga komuniteti dhe 15 forca të DMR-së Kukës. Nderkohe ka filluar nderhyrja me helikopter.

Related Posts

Leave a comment