Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 25 Gusht 2021

Download (3)

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik ndërkohë Euroja ka shënuar rritje.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 25 Gusht 2021

Related Posts

Leave a comment