Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 13 shtator 2021

0020614A-840A-48BB-87BC-01128E10C0F8

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundi Britanik dhe Dollarit.

Ndërkohë Franga Zvicerane ka shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Related Posts

Leave a comment