Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 18 Shtator 2021

kembimivalutor-1 (1)

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Euroja kanë shënuar rënie të lehtë.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 18 Shtator 2021

Related Posts

Leave a comment