Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Kujdes! E bëni çdo herë që shkoni në banjo, ky veprim i zakonshëm po ju dëmton shëndetin

A27CE2A2-7EB2-44F9-822A-F2AB8CE46E59

Kur bëni diçka çdo ditë, është e lehtë të futeni në autopilot. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse trupi juaj nuk ju thotë se është veprim i dëmshëm.

Sidoqoftë, shumë praktika mund të jenë të dëmshme për shëndetin tuaj pa e kuptuar.

Kur shkoni në tualet, është thelbësore që të lëshoni ujin me kapakun poshtë.

Pse? “Kur e shpërlani tualetin me kapakun e tualetit lart, tualeti juaj nxjerr grimca të vogla uji të përziera me nevojat”, paralajmëron Adam Leech, shkruan Express.co.uk.

Sipas z. Leech, “Këto grimca përmbajnë disa baktere vërtet të dëmshme dhe mund të kenë gjurmë të E Coli, të gjitha këto mund të jenë vërtet të këqija për shëndetin tuaj”.

Siç shpjegoi ai, këto baktere të dëmshme mund të jetojnë në sipërfaqet e banjës tuaj për muaj me radhë

Related Posts

Leave a comment

Kujdes! E bëni çdo herë që shkoni në banjo, ky veprim i zakonshëm po ju dëmton shëndetin

A27CE2A2-7EB2-44F9-822A-F2AB8CE46E59

Kur bëni diçka çdo ditë, është e lehtë të futeni në autopilot. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse trupi juaj nuk ju thotë se është veprim i dëmshëm.

Sidoqoftë, shumë praktika mund të jenë të dëmshme për shëndetin tuaj pa e kuptuar.

Kur shkoni në tualet, është thelbësore që të lëshoni ujin me kapakun poshtë.

Pse? “Kur e shpërlani tualetin me kapakun e tualetit lart, tualeti juaj nxjerr grimca të vogla uji të përziera me nevojat”, paralajmëron Adam Leech, shkruan Express.co.uk.

Sipas z. Leech, “Këto grimca përmbajnë disa baktere vërtet të dëmshme dhe mund të kenë gjurmë të E Coli, të gjitha këto mund të jenë vërtet të këqija për shëndetin tuaj”.

Siç shpjegoi ai, këto baktere të dëmshme mund të jetojnë në sipërfaqet e banjës tuaj për muaj me radhë

Related Posts

Leave a comment