Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 09 Tetor 2021

-800-0-ce41a8d260ceb0147a6d7e09c342bddc

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Frangës Zvicerane,  ndërkohë Paundi Britanik dhe  Euroja ka shënuar rritje.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 09 Tetor 2021

Related Posts

Leave a comment