Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

“Furtunë” lëvizjesh në radhët e Policisë së Shtetit/ Gledis Nano prezanton emrat

policia-752x440

Drejtori i ri i Policisë së Shtetit Gledis Nano në një deklaratë për mediat, ka lajmëruar ndryshimet e reja në radhët e Policisë së Shtetit në të gjithë vendin.

Sipas kryepolicit, Ardian Çipa rikthehet në polici, në postin e drejtorit të Policisë së Elbasanit, ndërsa Policia e Tiranës, do të drejtohet nga Lorenc Paganika, duke zëvendësuar në këtë post Rebani Jaupin.

Ndërkohë që është zbuluar dhe emri i pasuesit të tij në drejtorinë e Antiterrorit, ai do të jetë Alban Dautaj.

Ndryshimet

Lorenc Paganika, Drejtor në Tiranë

Hamdi Fjora, Drejtor në Shkodër

Oltion Bitri, Drejtor i Policisë në Lezhë

Gentian Berberi, Drejtor në Vlorë

Ardian Çipa, Drejtor në Elbasan

Alfred Çepe, Drejtor në  Fier

Gjovalin Loka, Drejtor në Korçë

Neritan Nallbati, Drejtor në Durrës

Rebani Jaupi, Drejtor i departamentit për sigurinë publike

Edmond Sulaj, Drejtor në Kukës

Bledar Çeliku, Drejtor në  Gjirokastër

Skënder Hitaj, Drejtor në  Dibër

Alban Dautaj, Drejtor i Antiterrorit

Fatmir Hoxha, Drejtor i drejtorisë së kufirit dhe migracionit Korçë

Saimir Boshnjaku, Drejtor i drejtorisë së kufirit dhe migracionit Tiranë

Sokol Cana, Drejtor i drejtorisë së kufirit dhe migracionit Gjirokastër

Arben Joca, Drejtor i drejtorisë së kufirit dhe migracionit Shkodër

Related Posts

Leave a comment