Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 19 Tetor 2021

auto_Kembimi-Valutor1550661027

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rwnie e lehtë e Frangës Zvicerane, Euros, Dollarit dhe Paundit Britanik.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 19 Tetor 2021

Related Posts

Leave a comment