Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Skandali/ Zyrtares së lartë i dalin fotot intime që i kishte dërguar një ministri

Capture

Ish -sekretarja shtetërore e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë, Diana Hërkaloviq, është ndaluar të premten (15 tetor), njoftoi Radio Televizioni i Serbisë. Sipas informacioneve jozyrtare banesa e saj është u bastis dhe ajo u mor në pyetje.

Mirëpo një skandal tjetër është zbuluar për të. Diana Hrkaloviç, i kishte dërguar një  ministri, në atë kohë një prej politikanëve më të fuqishëm në Serbi, fotografitë e saj intime, të bëra kryesisht në zyrën ku ajo punonte.

Në fotografinë e publikuar nga portalet serbe, Dijana Hrkaloviç pozon me të brendshme.

Dyshohet se Hrkaloviç dha urdhrin për likuidimin e avokatit Dragoslav Misho Ognjanoviç, sepse ai pa këto fotografi që u bënë në ambientet e ministrisë.

Ajo u arrestua të premten me dyshimin se kishte fshehur vrasjen e Vlastimir Millosheviçit.

Plas SKANDALI/ Zyrtares së lartë të Ministrisë së

Related Posts

Leave a comment

Skandali/ Zyrtares së lartë i dalin fotot intime që i kishte dërguar një ministri

Capture

Ish -sekretarja shtetërore e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë, Diana Hërkaloviq, është ndaluar të premten (15 tetor), njoftoi Radio Televizioni i Serbisë. Sipas informacioneve jozyrtare banesa e saj është u bastis dhe ajo u mor në pyetje.

Mirëpo një skandal tjetër është zbuluar për të. Diana Hrkaloviç, i kishte dërguar një  ministri, në atë kohë një prej politikanëve më të fuqishëm në Serbi, fotografitë e saj intime, të bëra kryesisht në zyrën ku ajo punonte.

Në fotografinë e publikuar nga portalet serbe, Dijana Hrkaloviç pozon me të brendshme.

Dyshohet se Hrkaloviç dha urdhrin për likuidimin e avokatit Dragoslav Misho Ognjanoviç, sepse ai pa këto fotografi që u bënë në ambientet e ministrisë.

Ajo u arrestua të premten me dyshimin se kishte fshehur vrasjen e Vlastimir Millosheviçit.

Plas SKANDALI/ Zyrtares së lartë të Ministrisë së

Related Posts

Leave a comment