Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 21 Tetor 2021

dollare-e-euro

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit ndërkohë që Euroja, Paundi Britanik dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 21 Tetor 2021

Related Posts

Leave a comment