Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 23 Tetor 2021

Valutat-696x404-696x404

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe  një rritje  e lehtë e Paundit Britanik.Euroja dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 23 Tetor 2021

Related Posts

Leave a comment