Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Kursi i këmbimit valutor, 24 tetor 2021

kursi-kembimi-konica.al_-1-1-1

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe  një rritje  e lehtë e Paundit Britanik.Euroja dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 20 Tetor 2021

Related Posts

Leave a comment