Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Mësoni si është kursi i këmbimit valutor sot 27 tetor 2021

-640-0-6178ec3671285

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, 27 tetor 2021:

Rriten euro dhe dollari! Mësoni si është kursi i këmbimit

Related Posts

Leave a comment

Mësoni si është kursi i këmbimit valutor sot 27 tetor 2021

-640-0-6178ec3671285

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, 27 tetor 2021:

Rriten euro dhe dollari! Mësoni si është kursi i këmbimit

Related Posts

Leave a comment