Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

U filmua teksa ecte me vështirësi/ Zbulohen këpucët që përdor Erdogan për të mbajtur ekuilibrin (FOTO)

-800-0-a03ea49344db39ca378ce5d120b21565

TURQI – Mediat e huaja kanë zbuluar detaje të tjera në lidhje me gjëndjen shëndetësore të Prsidentit turk Erdogan pas problemeve të shfaqura gjatë kohëve të fundit me mbajtjen e ekuilibrit dhe ecjen.

Një ditë më parë, ai u filmua teksa ecte me shumë vështirësi në pallatin presidencial, ndërsa me zor qendronte edhe në këmbë.

Në sytë e ekspertëve të fushës ranë këpucët speciale që ai përdorte. Bëhet fjalë për këpucë të cilat balancojnë ekuilibrin e atij që i vesh në rastet kur ka vështirësi në ruajtjen e tij.

Këpucët në fjalë mbahen kryesisht nga të moshuar ose persona që kanë probleme me qendrimin në këmbë.

U filmua teksa ecte me vështirësi/ Zbulohen këpucët që

Leave a comment