Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me kursin e këmbimit valutor, 07 nëntor 2021

-640-0-617b8ecb56d26

Kursi i këmbimit valutor, 29 tetor 2021, sipas Bankës së Shqipërisë:

Rriten euro dhe dollari. Njihuni me kursin e këmbimit valutor, 29 tetor

Related Posts

Leave a comment