Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 27 nëntor 2021

kursi-kembimi-konica.al_-1-1-1

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane, ndërsa Dollari ka shënuar rritje.

Related Posts

Leave a comment