Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Elbasan: Policia sëbashku me Këshillin e Evropës kundër urrejtjes

d6cc8e64-a70b-4e5b-980d-72f1612c1259

Nga Besim DYBELI-

Sëbashku me Këshillin e Evropës, Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Struktura të Policisë së shtetit kundër gjujhës së urrjetjes. Po ashtu në sinkron edhe Organizata të Shoqëris Civile, zhvilluan takimin në Drejtorinë e Policisë Elbasan.
Ky takim, mbi Krimet me bazë “Urrejtjen dhe gjuhën e Urrejtjes” ndaj komuniteteve të ndryshme vulnerabel. Institucioni i Komisionerit nga Diskriminimi dhe organizata të Shoqerisë Civile, vlerësuan punën e deritanishme të Policisë mbi parandalimin e krimeve me bazë urrejtjen.
Cikli i takimeve me Policinë e Shtetit do të vijojë, me synim, parandalimin e krimeve dhe dhunën me bazë Gjinore.

Related Posts

Leave a comment