Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

“Të refuzojmë dhunën politike”/ Mesazhi i fortë i Yuri Kim

Yuri-Kim-1-537x450-1-537x440

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim ka përcjellë një mesazh nga Martin Luther King, Jr. i cili luftoi në SHBA kundër racizmit dhe refuzoi dhunën politike.

Kim shprehet se duhet të vijojë të na frymëzojë trashëgimia e tij.

“Dr. Martin Luther King, Jr nderohet në SHBA dhe në mbarë botën jo vetëm për përpjekjet e tij për drejtësi dhe barazi për të gjithë, por edhe për refuzimin e dhunës politike. Le të vazhdojë të na frymëzojë trashëgimia e tij”, shkruan Kim.

Leave a comment