Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Vrasja në set! Si po vazhdon hetimi për Alec Baldwin?

alec-780x405 (1)

Aktori i njohur Alec Baldwin ua ka dorëzuar celularin autoriteteve si pjesë e hetimit për të shtënat fatale në një film në New Mexico vjeshtën e kaluar.

Zëdhënësi i Zyrës së Sherifit të Qarkut Santa Fe, Juan Rios tha se telefoni i Baldwin-it iu dorëzua të premten zyrtarëve të zbatimit të ligjit në Suffolk County, New York, të cilët do të mbledhin informacionin nga telefoni dhe do t’ua japin hetuesve të Santa Fe County.

Baldwin ishte një aktor dhe bashkëprodhues, dhe urdhri i kërkimit për telefonin e tij kërkonte mesazhe me tekst, imazhe, video, telefonata ose çdo informacion tjetër në lidhje me filmin.

Autoritetet kanë thënë se revolveri mbështetës i Baldwin-it lëshoi një plumb të drejtpërdrejtë gjatë një provash, duke vrarë kineasten Halyna Hutchins dhe duke plagosur regjisorin Joel Souza.

Avokati i Baldwin, Aaron Dyer, tha se klienti i tij kishte bashkëpunuar me autoritetet gjatë gjithë rrjedhës së hetimit dhe vonesa në dhënien e informacionit nga telefoni nuk tregon te kunderten.

“Alec ia dha vullnetarisht telefonin e tij autoriteteve këtë mëngjes, në mënyrë që ata të mund të përfundojnë hetimin e tyre,” tha Dyer të Premten në një deklaratë. “Por kjo çështje nuk ka të bëjë me telefonin e tij dhe nuk ka përgjigje në telefonin e tij”.

Related Posts

Leave a comment