Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

‘I ka mbytur zhuli’, vëllai i madh dënon VIP-at për pisllëkun brenda shtëpisë

bbbb-780x405

Higjiena dhe pastërtia duket se nuk është pika më e fortë e VIP-ave që janë bërë pjesë e Big Brother.

Të zakonshme janë skenat ku në të njëjtën tavolinë që hanë, banorët vendosin edhe këmbët.

Kjo situatë e papastërtisë duket se është kthyer në një problem serioz.

Për t’i nxitur drejt rregullit, pastërtisë dhe sistemimit ‘’Vëllai i Madh’’ ka vendosur të paralajmërojë banorët.

Ata dënohen të lajnë me dorë të gjitha rrobat që ndodhen në lavanderi, gjithashtu të pastrojnë kuzhinën pas çdo vakti dhe verandën para së të shtrihen për të fjetur.

Në rast shkelje të këtyre kërkesave ‘’Vëllai i Madh’’ lajmëron se do të merren masa.

Leave a comment