Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 18 janar 2022

-640-0-61e659dedfc0c

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 18 janar 2022

Related Posts

Leave a comment