Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Rritje e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik, njihuni me këmbimin valutor për sot

kembimi-valutor

in e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.7 Shitet 107.6

Euro: Blihet 121.7 Shitet 122.3

Paundi Britanik : Blihet 144.6 Shitet 145.8

Franga Zvicerane: Blihet 116.6 Shitet 117.2

Related Posts

Leave a comment