Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 20 janar 2022

kursi-1

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 20 janar 2022

Related Posts

Leave a comment