Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 22 janar 2022, rënie për…

-640-0-61ea4b9b404b7

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.6 Shitet 107.4

Euro: Blihet 121.2 Shitet 121.8

Paundi Britanik: Blihet 144 Shitet 145.5

Franga Zvicerane: Blihet 116.6 Shitet 117.4

Related Posts

Leave a comment