Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Test për inteligjentët: Sa fytyra shihni në foto?

Screenshot_2-26-2-600x360

Në fotografinë e mëposhtme janë disa fytyra dhe ju duhet të gjeni numrin e saktë të tyre.

Kjo është fotografi e një peme, në të cilët janë të fshehura figura të disa personave, dhe të rrallë janë ata që mund t’i gjejnë të gjitha.

Shikoni dhe testoni se sa inteligjent jeni, dhe sa shpejt mund t’i gjeni këto figura?

Nëse nuk i keni gjetur akoma të gjitha, atëherë përgjigjia e saktë është 7.

Pra në foto mund të shihen gjithsejtë 7 fytyra.

Leave a comment