Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

VIDEO/ Trenat e Çikagos lëvizin mbi shina me flakë, pamjet po befasojnë të gjithë

Capture-327

Një kompani transporti që drejton shërbimet e trenave në Çikago ka ndezur zjarre në shinat e trenave për të parandaluar vonesat.

BBC shkruan se kjo metodë përdoret rregullisht për të shmangur ngrirjen e shiritave dhe ndalimin e lëvizjes së trenave gjatë muajve të ftohtë të dimrit kur temperatura bie nën -1C (30F).

Leave a comment