Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Nëse i keni këto shenja në fytyrë, diçka nuk po shkon mirë me trupin tuaj

-800-0-62581df6e9b62

Lëkura jonë është një tregues i mirë kur diçka nuk shkon ose mungon në organizmin tonë.

Ju mund ta dini se si është: copëza të vogla të lëkurës thahen dhe ndonjëherë mjafton vetëm kremi ose balsami për ta përmirësuar atë. Megjithatë, kjo mund të jetë një shenjë shqetësuese për lëkurën tuaj. Ndërsa ju e dini se lëkura duhet të jetë më e hidratuar, përdorimi i një kremi të fortë mund ta bëjë më keq.

Related Posts

Leave a comment