Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

KRERËT E POLITIKËS, USHTARËT E MAFIAS

mafia vete shteti
Kur 30 vjet me parë MAFIA vrau Giovanni Falkonen, në një atentat të denjë për të hedhur në erë një mal, në Itali gjendja ishte më shumë se keq;
Nga Mentori KIKIA –
….Mafia dhe Politika ishim bere nje!
Kreret e qeverise dhe shtetit, ishin edhe kreret e Mafias.
Kreret e politikes ishin ushtaret e Mafias.
Mafia nuk paguante me per te patur mbeshtetjen e qeverise, por ishte bere vete qeveria.
Mafia nuk paguante me per te marre mbeshtetjen e parlamentit, ajo i shkruante vete ligjet dhe parlamenti i votonte.
Italia e asaj kohe ishte fiks Shqiperia e sotme.
Atje ishte nje Falkone, qe hyri ne zjarr, qe nisi kthesen e historise, dhe shteti fitoi mbi Mafian. Ne……?!
Mund të jetë një imazh i 11 persona, njerëz në këmbë dhe rrugë
Në foto: Pas shpërthimit të eksplozivit që hodhi në erë Falkonen.

Related Posts

Leave a comment