Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

U kapën në uzinën e Poliçanit duke bërë foto, lirohen 4 çekët

1661086658_CEK

4 çekët të cilët u ndaluan një ditë më parë nga policia, pasi u futën në tunelet e uzinës së armëve në Poliçan janë lënë të lirë nga gjykata. 4 çekët do të hetohen në gjendje të lirë për shkelje të perimetrit të sigurisë. Ato kanë pretenduar se janë turistë dhe se nuk kishin asnjë qëllim të keq.

Leave a comment