Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Zëvendësohet kreu i SHISH, në vend të Bendos ‘inteligjenca’ drejtohet nga Oljan Kanushi

-640-0-cf29eedc270d16f6d9eb87fe6125215a

Qeveria ka bërë edhe ndryshime në radhët drejtuese të Shërbimit Informativ Shtetëror.

Ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi tha se është emëruar nëndrejtori i ri, Oljan Kanushi.

Sipas ministrit, është bërë plotësimi i një vakance që sipas tij kishte mbetur peng i një konflikti me institucionin e presidentit.

“Nuk kemi ndryshuar kreun e ri të SHISH, kemi emëruar nën drejtorin e SHISH Oljan Kanushi.

Eshtë bërë plotësimi i një vakance të mbetur peng për shkak të konfliktit mes presidentit dhe SHISH, me një vakancë që u plotësua sot”, tha ai.

Leave a comment