Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Dhunë fizike në “It’s my home”, kërkohet ndërhyrja e policisë

127acd01-eee8-4248-bee8-44e9977c8f4c

Dhuna po promovohet në një reality show i quajtur “It’s my home”.

Një banore është goditur me këpucë nga një tjetër banor pas një debati me tone të larta.

Viktima e dhunës, në këtë rast banorja e “It’s my home”, largohet duke qarë nga pjesa ku po debatonte dhe askush nuk shkon pas saj për ta ndihmuar. Përkundrazi një grua aty e përkrahë dhunën ndaj saj duke i thënë sulmuesit “bravo, mirë ia bëre”.

E përlotur, banorja që u sulmua dëgjohet teksa thotë “S’jam ardhë unë mem rreh këtu”.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Kjo skenë e dhunës fizike, por edhe skena të tjera brenda kësaj shtëpie kanë bërë që një pjesë e madhe e komentuesve të kërkojnë ndërhyrjen e Policisë së Kosovës.

Leave a comment