Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Deputetët mbajnë një minutë heshtje për vdekjen e Mbretëreshës Elizabeth II

auto_oooo1663234515 (1)

Në nisje të seancës së sotme në Shqipëri u mbajt një minutë heshtje për ndarjen nga jeta të mbretëreshës Elizabeth II. Në Kuvend ka mbërritur ambasadori britanik, Alastair King-Smith.

Sipas rendit të ditës pritet diskutimi i projektligjit për ratifikimin e marrëveshjes financiare në kuadër të partneritetit ndërmjet Shqipërisë dhe Komisionit Evropian për rregullat specifike te zbatimit të asistencës financiare të BE-së.

Më pas do të diskutohet projektligji për ratifikimin e marrëveshjes mes Shqipërisë dhe Emirateve të Bashkuara Arabe për bashkëpunim në fushën e sigurisë dhe terrorizmit.

Projektligji tjetër që do të diskutohet ka të bëjë me shkëmbimin e informacionit mes Shqipërisë dhe Mbretërisë së Bashkuar e Irlandës për qëllime të lidhura me migracionin.

Related Posts

Leave a comment