Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Mbërrin Realme Watch 3

auto_RealMe-Watch-3-Pro-Review-21-780x4391663488925

Realme Watch 3 ishte prezantuar në Indi para afro 2 muajsh, dhe tani ka ardhur koha që atë ta shohim edhe në tregun evropian.

Watch 3 momentalisht është në dispozicion pë blerje nëpërmjet dyqanit zyrtar evropian të Realme dhe nëpërmjet disa degëve të Amazon Europe.

GSM Arena shkruan se çmimi i Realme Watch 3 është 69 euro dhe vije vetëm me ngjyrë hiri.

Momentalisht, ora mund të dërgohet vetëm në Belgjikë, Gjermani, Luksemburg, Hollandë dhe Portugali.

Leave a comment