Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Mbyllet cikli i mbretërimit 70 vjeçar të monarkes më jetëgjatë të historisë, arkivoli largohet nga Abbey

arkivoli-623x375-1

Arkivoli i Mbretëreshës është larguar nga Abbey dhe do të vendoset përsëri në karrocën e armëve shtetërore, gati për procesionin në Harkun e Wellingtonit.

Gjatë ceremonisë, tingulli i butë i himneve të kënduara depërtoi nëpër muret e gurta, teksa një derë do të mbyllet dhe një mbretërim prej 70 vjetësh do të përfundojë.

Ndërsa, gjatë dekadave të ndryshimeve të vështira, Mbretëresha përfaqësoi qëndrueshmërinë për një vend kryesisht ende konservator.

Related Posts

Leave a comment