Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Rama shpërndan pamjet nga kantieret e dy segmenteve rrugore: Do të përmirësojnë aksesin me Qafë Botën

-640-0-1663843788xcaputre-796

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë në rrjetet sociale pamje nga kantierët e segmenteve rrugore Ura e Kranesë-Qafë Botë si dhe Ura e Kranesë-Ura e Gajdarit.

Kreu i qeverisë thotë se punimet po vazhdojnë me ritme të shpejta dhe do të përmirësojnë aksesin me pikën kufitare të Qafë Botës.

“Paralelisht po punohet edhe për segmentin tjetër rrugor Shijan-Ura e Gajdarit, vazhdim i aksit Kardhiq-Delvinë, që do të lehtësojë qarkullimin drejt Sarandës.

Punimet përfshijnë zgjerimin, asfaltimin dhe rritjen e parametrave të sigurisë në këto segmente rrugore”, u shpreh Rama.

 

Related Posts

Leave a comment