Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Valteri depoziton prova të reja për Metën: Shumë shpejt do të shihni një ish-president të arrestuar

23-SHTATOR-2022-VALTERI_frame_5417-1280x720

Halit Valteri mbërriti në SPAK për të depozituar prova të reja në lidhje me kallëzimet e bëra prej tij ndaj ish-presidentit Ilir Meta. “Shqiptarët do të shohin shumë shpejt një ish-president dhe një ish-kryeministër të arrestuar”, tha Valteri.

Vijon…

Related Posts

Leave a comment