Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Të burgosurit shqiptarë ‘shkatërrojnë’ burgun grek, kërkohen përforcime të forcave të policisë

b31fb25dba5858b30825ee96735c7f7d_L-640x375

Trazira në burgun grek në Domoku. Mediat greke bëjnë me dije se ndërsa forca të shumta policia kanë mbërritur pranë kësaj qelie, problemi qëndron në krahun C2 të burgut, ku pjesa më e madhe e të burgosurve janë shqiptarë dhe arabë.

E gjithë trazira ka nisur në mesditë, ku fillimisht të burgosurit kanë refuzuar të hanë dhe më pas të futen në qeli.

Informacionet e LamiaReport thonë se dyshohet se arsyeja e kësaj ‘kryengritjeje”, është fakti se një shqiptari nuk i është dhënë leje për të dalë dhe për të vizituar familjen, ndërsa një tjetri i janë gjetur dhe konfiskuar një celular dhe dy thika të improvizuara.

Kujtojmë se pak ditë më parë nuk është kthyer nga leja një 48-vjeçar shqiptar nga Baripoinitis , anëtar i një organizate kriminale, i cili ka pas vetes disa vrasje, drogë dhe krime të tjera të rënda.

Related Posts

Leave a comment