4 arsye pse një grua e pjekur e humbet interesin në një lidhje

Mos harroni që pjekuria nuk vjen me vitet, por me eksperiencat dhe mësimet e grumbulluara. Më poshtë do të lexoni 4 arsyet pse një grua e pjekur e humbet interesin për një burrë:

Ai nuk e vlerëson

Për një grua ka shumë rëndësi që burri që ka në krah t’i vërë re cilësitë e saj, ta vlerësojë për atë që bën dhe mbi të gjitha të jetë krenar për gruan që i qëndron në krah. Këto gra preferojnë të jenë më mirë vetëm se sa me dikë që nuk është në gjendje të kuptojë se ka pranë një njeri të veçantë.

Nuk është një marrëdhënie premtuese

Nëse nuk është një marrëdhënie ku çifti nuk e sheh veten plotësisht të fejuar dhe do t’i marrë gjërat lehtë, kjo nuk do të vlerësohet nga një grua e pjekur. Të jesh me një burrë që nuk e di se çfarë do, nuk është diçka që tolerohet nga një grua e pjekur pasi ajo e di cilat janë përparësitë e saj, dëshirat e saj dhe planet e saj për jetën.

Nuk është konstante

Askujt nuk i pëlqen të jetë pranë dikujt që sot thotë se të do, të mbush me vëmendje, por të nesërmen zhduket ose është personi më i ftohtë në botë. Një grua e pjekur do të lodhet duke kërkuar vazhdimisht vëmendjen e partnerit të saj, i cili nëse nuk ka një personalitet të qartë, kjo është një arsye e mjaftueshme për t’u larguar.

Intimiteti

Qoftë mungesa e marrëdhënieve intime ose diçka që nuk ka kimi në shtrat, kjo grua do të kërkojë mundësinë për ta braktisur këtë marrëdhënie në të cilën nuk ka arritur të krijojë një lidhje të veçantë intime me atë person.

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 10 =