Aktakuza ndaj Thaçi dhe Veselit, “minë me sahat”

Nga Aleksandër ÇIPA –

Aktakuza eProkurorisë Speciale të Kosovës, me seli në Hagë, për Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin ishte si një minë me sahat që shpërtheu përpara takimit që pritej të mbahej nga zyrtarët më të lartë shqiptaro-serb në Uashington për të folur mbi një marrëveshje paqeje.

Ajo vjen ndërkohë që Kosova ka humbur shumë kohë në arenën ndërkombëtare duke konsumuar kohën e artë në dispozicion me papërgjegjshmëri, por edhe me një indiferencë shumë pësuese. Aktakuza e shpallur në mënyrë të befasishme është një goditje e rëndë për imazhin e Kosovës, e cila lë dyshime edhe për një konspiracion kundër vendit.

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − two =