E lidhur me një deputet? Reagon aktorja shqiptare

Aktorja Arta Elezaj ishte të shtunën mbrëma e ftuar në “Shiko Kush LUAN” ku ka folur lidhur me një nga lajmet e fundit për të dhe na zbuloi se si qëndron e vërteta.

Pyetja për të ishte: “Arta pak kohë më parë u përfol për një lidhje dashurie mes teje dhe një deputeti të Kosovës. Na trego sot në ‘Shiko Kush LUAN’ emrin e tij, ose tortën…

Lidhur me këtë pyetje Elezaj u përgjigj: “Unë nuk kam asnjë unazë në gishtin tim, e ndër të tjera nuk ka asnjë deputet në skenë.”

Nuk dihet ende nëse Arta Elezaj është në një lidhje, por të paktën mund të heqim dyshimet e lindura për lajmet e fundit.

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − five =